• 06-22922351
  • info@fmt-rombouts.nl

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Als fysiotherapeut ben ik deskundig op het gebied van bewegen. Ik kan u behandelen als u in het dagelijkse leven moeite hebt met bewegen. Samen werken we aan meer bewegingsvrijheid en kwaliteit van leven. Bij het opstellen van een behandelplan kijken we samen naar uw wensen en uw lichamelijke situatie en mogelijkheden. Daarnaast geef ik u gerichte adviezen en oefeningen zodat u zich weer beter kunt bewegen in uw thuissituatie, tijdens het sporten of op het werk.

Mocht het behandelresultaat ondanks u en mijn inspanningen tegen vallen, dan ga ik niet onbeperkt door met behandelen, maar zal ik in overleg met u andere therapieƫn adviseren of u naar de huisarts (terug) verwijzen.

De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd. Wie de officiƫle studie heeft afgerond, aan alle basiseisen voldoet en staat ingeschreven in de Wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG); alleen dan ben je bevoegd om een beroep in de individuele gezondheidszorg uit te oefenen. Ik ben bij BIG geregistreerd onder nummer: 79048657004.

Om de kwaliteit van fysiotherapie nog verder te stimuleren, is het Centrale Kwaliteitsregister Fysiotherapie in het leven geroepen door de beroepsorganisatie het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Daar ik aan alle kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, (bij)scholing en vakoverleg voldoe en werk volgens de KNGF-richtlijnen, ben ik in het Centrale Kwaliteitsregister Fysiotherapie ingeschreven.