TROMPETLAAN 40, 4876XA ETTEN-LEUR

076-503005 / 06-22922351
 
openingstijden: ma: 13.00u-20.00u di: 08.00u-20.00u wo: 09.00u-18.00u do: afwezig vr: 08.00u-17.00u

Danielle Rombouts Fysiotherapie

Danielle Rombouts en Arend Brandsma

 

Welkom op de website van Fysiotherapie Danielle Rombouts.

Bijna iedereen loopt er wel eens tegenaan, opeens gaat bewegen niet meer zo soepel… stijfheid, pijn… De oorzaken zijn vaak divers.
Ook de mogelijkheden om die problemen op professionele wijze aan te pakken zijn verschillend.
Bij Fysiotherapie Danielle Rombouts kunt u niet alleen terecht voor fysiotherapie, maar ook voor manuele therapie, dry needling, oefentherapie van de bekkenbodem en zijn er diverse trainingsmogelijkheden. In overleg met u kiezen we de behandeling die het beste bij u en uw klachten past. Ik help u, samen met mijn collega Arend Brandsma, op een persoonlijke en professionele manier op weg, zodat u weer verder kunt.
Als ik concludeer dat ik niet de juiste behandelmethode aan u kan bieden, dan zal ik u doorverwijzen naar een collega in “het Therapiehuis” waar Fysiotherapie Danielle Rombouts onderdeel van uitmaakt of naar een collega buiten de praktijk.
Ik informeer u via deze website zo volledig mogelijk over de behandelmethoden en in de aanvullende informatie over onder andere de openingstijden, verzekeraars en directe toegankelijkheid.
Heeft u een vraag, neem dan gerust contact op!
Vriendelijke groet, Danielle.
 

Afwezigheid

5 t/m 9 mei 2021
30 juli t/m 15 augustus

Tijdens mijn afwezigheid word de praktijk waargenomen door mijn collega's Arend Brandsma en Annette Mulder. Op zelfde adres en bereikbaar via het vaste nummer


 
 

FysiotherapieBehandeling van het beweginsapparaat; gewrichten, spieren , pezen en bindweefsel


 

Manueel Therapie


Behandeling van gewrichten van wervelkolom.arm en been door mobilisaties of manipualties


 

Dry NeedlingBehandeling van drukgevoelige (trigger)punten in de spier met behulp van een naaldje

 

Osteopathie methode de Bakker

Behandeling van de gewrichten met behulp van de inwendige organen , schedel en wervelkolom.


 

Orthopedische revalidatie


Behandeling door middel van bindweefseltechnieken, tapen en gerichte training

Trainings
therapie


Behandeling met doel verbeteren of behouden kwalitiet van bewegen; begeleid of zelfstandig

Als fysiotherapeut ben ik deskundig op het gebied van bewegen. Ik kan u behandelen, met bovenstaande technieken, als u in het dagelijkse leven moeite hebt met bewegen. Samen werken we aan meer bewegingsvrijheid en kwaliteit van leven. Bij het opstellen van een behandelplan kijken we samen naar uw wensen en uw lichamelijke situatie en mogelijkheden. Daarnaast geef ik u gerichte adviezen en oefeningen zodat u zich weer beter kunt bewegen in uw thuissituatie, tijdens het sporten of op het werk.
Mocht het behandelresultaat ondanks u en mijn inspanningen tegen vallen, dan ga ik niet onbeperkt door met behandelen, maar zal ik in overleg met u andere therapieën adviseren of u naar de huisarts (terug) verwijzen.
De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd. Wie de officiële studie heeft afgerond, aan alle basiseisen voldoet en staat ingeschreven in de Wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG); alleen dan ben je bevoegd om een beroep in de individuele gezondheidszorg uit te oefenen.
Ik ben bij BIG geregistreerd onder nummer: 79048657004.
Om de kwaliteit van fysiotherapie nog verder te stimuleren, aan de kwalitiets eisen, diein het leven zijn geroepen door de beroepsorganisatie het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Daar ik aan alle kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, (bij)scholing en vak overleg voldoe en werk volgens de KNGF-richtlijnen, ben ik in het kwaliteitsregister Fysiotherapie ingeschreven.
 

Zorgverzekeraars

Geen contract met :
-Caresq
-Aevitea EUcae
Iptiq

Iedereen die in Nederland woont of werkt, heeft verplicht dezelfde basis zorgverzekering. Dit basispakket dekt de kosten voor het grootste deel van de gezondheidszorg, maar vergoedt slechts in een beperkt aantal gevallen fysiotherapie:

  • fysiotherapie voor chronische zorg (vraag uw fysiotherapeut) vanaf de 21e behandeling en
  • fysiotherapie voor kinderen tot 18 jaar.

In alle andere gevallen wordt fysiotherapie in de meeste aanvullende verzekeringen vergoedt. Die aanvullende verzekering is niet verplicht. In uw polisvoorwaarde kunt u nagaan hoe in uw aanvullende verzekering de vergoeding van fysiotherapie is geregeld.

Gecontracteerde zorg betekent dat ik de behandelingen rechtstreeks betaald krijg van de zorgverzekeraar. Om dit te kunnen doen moet ik een contract hebben met uw zorgverzekeraar. Voor de meeste zorgverzekeringen is het contract getekend


 

Directe toegang

Niet bij:
- chronische behandelingen
- aan huis behandelingen


Directe toegankelijkheid of zonder verwijzing naar de fysiotherapeut is nu enkele jaren gemeen goed. Dit heeft het voordeel, dat u “direct” bij de specialist op het gebied van bewegen terecht kunt, zodat u direct kunt beginnen met werken aan uw herstel.

Bij fysiotherapeuten is deze ontwikkeling goed ontvangen, de huisarts blijft wel de centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg. De therapeut zal de huisarts informeren, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst.

Als u besluit rechtstreeks naar de fysiotherapeut te gaan, dan voert deze eerst een zogenaamde screening uit. Dit betekent dat ik eerst vaststel of u bij mij aan het juiste adres bent. Zo niet, kan ik u vooralsnog adviseren de huisarts te bezoeken. Wanneer u wel behandeld kan worden door de fysiotherapeut, dan kan ik, of indien beter bij uw klacht passend, één van mij collega’s van Het Therapiehuis, in overleg met u aan de slag met een uitgebreider onderzoek van uw klachten en samen met u een plan van aanpak maken.

Het kan zijn dat de eerste behandeling gevuld wordt met deze inventarisatie. In de volgende zittingen volgt dan de feitelijke behandeling.

 

Kosten

Als u:
- geen aanvullende verzekering heeft
- het verzekerde vergoeding is verbruiktcode


prijs

1e behandeling intake fysiotherapie

1864


€ 42,00

1e behandeling intake manuele therapie

1864


€ 42,00

1e behandeling met verwijzing fysiotherapie

1870


€ 42,00

1e behandeling verwijzing manuele therapie

1870


€ 42,00

FYSIOTHERAPIE
Fysiotherapie

1000


€ 37,00

fysiotherapie aan huis

1001


€ 47,00

fysiotherapie in het weekend/feestdagen

1003


€ 50,00

1-malig onderzoek

1400


€ 50,00

ft intake of verwijzing aan huis

1871


€ 52,00

ft intake aan huis in weekend/ feestdag

1873


€ 60,00

MANUELE THERAPIE
manueel therapie

1200


€ 45,00

manuele therapie aan huis

1201


€ 55,00

manueel therapie in het weekend/feestdag

1203


€ 68,00

1-malig onderzoek

1400


€ 50,00

mt intake of verwijzing aan huis

1871


€ 52,00

mt intake aan huis in weekend/ feestdag

1873


€ 60,00


 

Contact

 
Danielle Rombouts en Arend Brandsma
Trompetlaan 40, 4876XA Etten-Leur
076-5030005 / 06-22922351
info@fmt-rombouts.nl
www.het-therapiehuis.nl